logo Hoedt

  

06-83662217 telefoon

info@hoedthondentraining.nl email

"Bouwen aan vertrouwen - de basis voor een fijne hond!"

Kennismaken? Reageer hier!

Over Angela


Ik ben Kynologisch Instructeur, Activiteitencoach en Gedragsbeoordelaar van honden. Ik werk volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en principes van positieve training. Dit doe ik door geregeld opleidingen, seminars, lezingen en workshops te volgen. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, die ik weer kan toepassen in mijn trainingen en adviezen.

PennyZo lang ik mij kan herinneren heb ik een passie voor honden. In mijn jeugd hebben wij diverse honden gehad van rashonden tot verschillende kruisingen. Mijn eerste eigen hond was een Labrador reu genaamd Gizmo, gevolgd door Penny (stamboomnaam ‘Red Sugar Dolly’), een Amerikaanse Bulldog teef. Beide honden zijn ruim veertien jaar geworden. Op dit moment heb ik een kruising Cane corso/Amerikaanse Bulldog reu, Magic genaamd. Magic is een herplaatser en kwam bij ons toen hij 15 maanden was. Magic had een behoorlijke rugzak. Om daarmee aan de slag te gaan, het 'hoe’ en ‘waarom’ te begrijpen en om Magic te kunnen managen heb ik de opleiding Kynologisch Instructeur gevolgd en diverse andere opleidingen en cursussen, waaruit voortkwam dat ik steeds enthousiaster werd om andere eigenaren en honden te begeleiden en trainen.

GizmoIk ben mijn instructeurscarrière begonnen bij KC Amsterdam, waar ik met heel veel plezier diverse eigenaren met hun honden opvoed-, gehoorzaamheidstrainingen en Fun&Play heb gegeven. Echter mijn passie ligt bij de Molosser- en Terriër rassen (Cane Corso, Am. Bull., Stafford, Am. Staff, pitbull etc.) en ben ik gaan samenwerken met Wendy Las van Bennekom, eigenaresse van Molosser Training Center te Lelystad. Hier zet ik mijn carrièrre voort en kan ik mijn passie geheel uitvoeren, waarbij ik deze type hondenrassen met hun eigenaren kan trainen en begeleiden.


Ik geef ook graag les in bepaalde ‘sporten’ zoals snuitgolf en Hoopers voor Molossers. Leuke ‘sporten’ voor zowel hond als eigenaar. Voornamelijk ook als de hond vanwege beperkingen of grootte bijvoorbeeld geen actieve sport (zoals Agility) kan of mag volgen. Ook dit geven wij bij het Molosser Training Center. Hiervoor kunt u zich via het Molosser Training Center inschrijven.
 

Sport & Fun

Angela1_1
Angela7_1
Angela15_1
Angela12_1
Angela5_1
Angela17_1
Angela16_1
Angela11_1
Angela14_1
Angela8_1
Angela2_1
Angela10_1
Angela3_1
Angela19_1